mina pinks

Tray Code

Your code is located on the back of the sticker on your Pink Lady® or PinKids® apple tray.

Every code you validate from a tray will earn you 6 Pinks.

Bulk Buy Code

Your code is located on the back of the label on your Pink Lady® or PinKids® apple.

Every code you validate from a bulk apple tray will earn you 1 Pink.

Varför finns det ingen unik kod på mitt Pink Lady® äpple?

Som en del av våra åtaganden och dess påverkan på klimatet, har Pink Lady® Europe association bestämt att steg för steg sluta använda sig av engångsplast i sina produktförpackningar. Detta kommer att reflekteras på denna säsongs nya 100% FSC förpackningar i kartong. Dessa nya förpacknignar har tyvärr tekniskt omöjliggjort att trycka unika koder för tillfället. Som ett resultat av detta, har vi inte längre möjlighet att underhålla lojalitetsprogrammet så som det varit fram tills nu.

Från och med nu kommer koderna på våra kortonger och lösa äpplen minska kraftigt. Du har däremot möjlighet att fortsätta samla Pink-poäng och använda dem fram till 31a december 2021 i Pink My Life shoppen. Det kommer även att dyka upp nya erbjuden, samtliga kommer du att kunna läsa om i våra nästa nyhetsbrev!

Detta markerar början av en övergång för Pink My Life, vars nya version utan dess unika kod-system, kommer kunna erbjuda många fördelar från januari 2022. Detta tack vara helt ny kunskap vi just nu arbetar på och kommer att presentera för er under tidens gång.

Cher membre,

Som en del av vår stadga av åtaganden, och för att förbättra vår påverkan på miljön, har vi valt att gradvis eliminera engångsplast från våra förpackningar. Detta leder till utbyggnaden av nya förpackningar (brickor). och klistermärken) där det tyvärr inte längre är möjligt att skriva ut unika koder.

Poängsamlingen och klubbbutiken är inte längre tillgängliga sedan 31/12/21.

Vi ser fram emot att se dig nästa februari för att upptäcka den nya versionen av Pink My Life-klubben, ännu mer interaktiv och rikare på innehåll och upplevelser. Och under tiden kommer du snart att få exklusiva förmåner i vårt nyhetsbrev!

Ses snart,

Pink Lady® Europe-teamet.

A problem with your code?

Contact us

Add further proof

Please join a clear photograph of your code in one of the following formats: jpg png